Suite Four Seasons Macao untuk dibuka pada S2: promoter
Toto

Suite Four Seasons Macao untuk dibuka pada S2: promoter

Las Vegas Sands Corp, syarikat induk pengendali kasino Macau Sands China Ltd, mengatakan bahawa “suite besar” di kompleks Four Seasons Macao (gambar) dijangka dibuka pada suku kedua tahun ini. Berita itu adalah Demo Slot Zeus sebahagian daripada dek pembentangan yang diterbitkan dua minggu lalu dengan keputusan pendapatan suku pertama kumpulan itu.

Pendedahan itu mengesahkan bahawa sambungan itu akan mengandungi kira-kira 290 suite, dengan saiz dari 2,000 kaki persegi (186 meter persegi) hingga 4,700 kaki persegi. Syarikat itu berkata ia telah melabur AS$375 juta dalam Agen Sbobet projek itu sehingga 31 Mac, dengan tambahan AS$75 juta dirancang tahun ini untuk melengkapkan rombakan itu.

Projek itu, yang sebelum ini dikenal pasti oleh syarikat itu sebagai Four Seasons Tower Suites Macao, merujuk kepada sebuah menara di sebelah hotel Four Seasons Macao. Menara itu pada asalnya telah diperuntukkan oleh kumpulan itu untuk kemudahan termasuk kondominium yang tersedia untuk dijual, tetapi kini sebaliknya akan menjadi penginapan hotel kelas atas sahaja.

Dalam ulasan sebelum ini kepada GGRAsia, pengurusan Sands China telah berkata bahawa firma itu telah pun mempunyai “pembukaan lembut” suite Four Seasons untuk “menguji maklum balas tetamu”. Apa yang dinamakan pembukaan besar penginapan baharu itu kini dijadualkan untuk tiga bulan berakhir 30 Jun, menurut dek pembentangan April.

GGRAsia menghubungi Sands China mengenai tarikh jangkaan untuk pembukaan suite baharu tetapi tidak menerima jawapan sebelum cerita ini Toto SGP disiarkan dalam talian. Pembentangan Las Vegas Sands menyebut “simulasi suite” adalah “berterusan”.

Four Seasons Macao yang dirombak juga akan menampilkan “satu tingkat permainan”, menurut ulasan sebelumnya daripada presiden Sands China Wilfred Wong Ying Wai. Pembentangan terbaharu firma induk itu menyatakan bahawa tiga salun permainan telah dibuka di Four Seasons Macao pada “akhir September 2019”.

Rombakan Four Seasons Macao adalah sebahagian daripada rancangan pelaburan AS$2.2 bilion kumpulan itu untuk mengubah suai beberapa infrastruktur Cotainya. Majoriti pelaburan yang dirancang – AS$1.35 bilion – adalah untuk merombak dan menukar kompleks Sands Cotai Central menjadi Londoner Macao.

Sands China Ltd mencatatkan kerugian bersih AS$166 juta bagi tiga bulan Angka keluaran SDY pertama 2020, berbanding pendapatan bersih AS$557 juta setahun sebelumnya. Keputusan firma itu terjejas secara negatif oleh krisis Covid-19, menurut pemfailan oleh syarikat induk. Las Vegas Sands melaporkan kerugian bersih AS$51 juta bagi suku pertama 2020, berbanding pendapatan bersih AS$744 juta setahun lalu.

Syarikat induk itu mengumumkan pada April bahawa ia menggantung program dividen suku tahunannya kerana kesan pandemik Covid-19. Kumpulan itu bagaimanapun berkata bahawa ia akan “meneruskan program perbelanjaan modal yang diumumkan sebelum ini di Macau dan Singapura”.